Karinoks End.mutfak San Ve Dış Tiç Ltd Şti

Şirket Hakkında
Türkiye’de Endüstriyel Mutfak, Çamaşırhane, Soğuk Oda Sektöründe 12 Yıllık tecrübe ve birikimi ile faaliyet gösteren KARİNOKS bugüne kadar sektörde ki teknolojik değişiklikleri takip etmiş, ürün yelpazesini müşterilerden gelen talepler doğrultusunda geliştirmiş, Marmara Bölgesi Akdeniz Bölgesi olmak üzere Yurt içinde ve Yurt dışında Proje-Taahhüt-Danışmanlık konularında verdiği profesyonel hizmet, gerçekleştirdiği önemli referansları ile sektöründe haklı bir yer edinmiştir.Firmamız KÜTAHYA PORSELEN, GÜRAL PORSELEN, FAGOR A.Ş, KAPP, Gibi sektörün lokamatif firmalarının yetkili bayisi ve satıcısı konumundadır.
Aynı zamanda kendi tasarımları ve ürettirdiği ürünler ile Türkiye de ki bir çok ulusal ve yerel marketlerinde tedarikçi firması dır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karinoks End.mutfak San Ve Dış Tiç Ltd Şti
Sektörü: Turizm / Otel » Otel Malzemeleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Mutfak Gereçleri
Yetkili Kişi: ÖMER KÖSEBAY
Adres: İSTOÇ TOPTANCILAR ÇARSISI 12.ADA 13.YOL nO.150-152 MAHMUTBEY
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6596484
Web Sitesi: www.karinos.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karinoks End.mutfak San firma bilgileri. Karinoks End.mutfak San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karinoks End.mutfak San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karinoks End.mutfak San Ve Dış Tiç Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-12-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.