Karnıyarık Bilişim İletiişim Teknolojileri Ltd.

Şirket Hakkında
2009 Yılında Dikey Arama Altyapısı İçin Sanayi Bakanlığı Teknogirişim Sermayesi Almaya Hak Kazanıp Kurulan Karnıyarık Bilişim Teknolojileri Ltd. Şirketi Web , Dil İşleme , Yazı İşleme , Ve Arama Teknolojileri Üzerine Uzmanlaşmıştır. İnternet Teknolojilerini Yazı İşleme İle Birleştirip İlk Ürünü Karniyarik.com`u Ortaya Koyan Şirket Vizyonunda Türkiye Ve Dünyada Arama Konusunda Yeterli Ve Yetenekli Bir Kurum Oluşturma , İnternet`te Bulunan Dağınıklığı Ve Kaosu Minimuma İndirecek Teknolojiler Geliştirmek Bulunmaktadır.
Karnıyarık Bilişim İletiişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karnıyarık Bilişim İletiişim Teknolojileri Ltd.
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: Kaan Meralan
Adres: Odtü Teknokent Kosgeb Teknoloji Geliştirme Merkezi No:302 06561
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2101300
Web Sitesi: http://www.karniyarik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karnıyarık Bilişim İletiişim firma bilgileri. Karnıyarık Bilişim İletiişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karnıyarık Bilişim İletiişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karnıyarık Bilişim İletiişim Teknolojileri Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 31-12-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.