Karo Çakartaş

Şirket Hakkında
Karo Çakartaş olarak 1950 yılından itibaren desenli yer karosu üretmeye başladık.Uzun yıllar birikimlerimizi imalatta 3. kuşak olarak devem etmekle birlikte kaliteli desenli yer karolarını da ithal etmekteyiz. Stoğumuzda daima hazır ithal karolar bulunduğu gibi müşterilerimizin istekleri doğrultusunda istenen desen ve renkte de imalat yapmaktayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karo Çakartaş
Sektörü: İnşaat / Emlak » Yer Kaplama
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı
Yetkili Kişi: GÖKHAN ÇAKAR
Adres: HACI HAMZA MEKTEP SOKAK NO: 65/67 KOCAMUSTAFAPAŞA BELGRATKAPI
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5858704
Web Sitesi: www.cakartas.com
Ürünleri
Çakartaş olarak 1950 yılından itibaren desenli yer karosu üretmeye başladık. Uzun yıllar birikimlerimizi imalatta 4. kuşak olarak devem etmekle birlik...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karo Çakartaş firma bilgileri. Karo Çakartaş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karo Çakartaş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karo Çakartaş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.