Karşıyaka Bosch Servisi 444 46 56

Şirket Hakkında
İzmir Karşıyaka Bosch Siemens Profilo Servisi

Aynı Gün Servis Hizmetimiz Vardır.

Bosch servisi izmir ’in her yerine çözüm ulaştırmaktadır. Servis talebinde bulunduğunuz takdirde evinize kadar gelecek olan alanında uzman servis elemanları bosch markalı tüm cihazların arızalarına profesyonel bir şekilde çözüm üretmektedir.

İzmir bosch servisi olarak kaliteli, hızlı ve güvenli bir hizmet anlayışı olan firmamız, 18 yılı aşkın süredir sektörde olmanın verdiği tecrübe ve özveri ile çalışmalarına devam etmektedir. Karşıyaka Bosch servisleri hizmetleri arasında bulunan, lcd, klima, beyaz eşya ve ankastre ürünlerinin tamir, bakım ve montajı bulunmaktadır

Mesai Saatleri Ofis Numaralarımız

tel: 444 46 56
Karşıyaka Bosch Servisi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karşıyaka Bosch Servisi 444 46 56
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektrikli Aletler
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Elektrikli Ev Aletleri
Yetkili Kişi: celal kara
Adres: yıldız cad. no 69/a
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4444656
Web Sitesi: www.izmirboschservisleri.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Karşıyaka Bosch Klima Servisi // Tel :444 46 56 // Klima Bakımı 60,00 Tl
İzmir Karşıyaka Bosch Siemens Profilo Servisi Aynı Gün Servis Hizmetimiz Vardır. Bosch servisi izmir ’in her yerine çözüm ulaştırmaktadır. Servi...
Karşıyaka Bosch Servisi 444 46 56 firması TBC ziyaretçilerinin toplam 3 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Karşıyaka Bosch Servisi firma bilgileri. Karşıyaka Bosch Servisi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karşıyaka Bosch Servisi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karşıyaka Bosch Servisi 444 46 56 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-01-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.