Karyap Endüstriyel Zemin İnş.taah.nak.san.tic.ltd.şti.

"GELECEK NESİLLERLE DE YAŞAR"

Şirket Hakkında
Karyap zemin 1994 yılından bu güne samsun da endüstriyel zemin uygulamaları alanında faaliyet göstererek gelişen çağa ayak uyduran yapısıyla sektördeki yerini almıştır.

Karyap : Sert zemin , baskı beton , kaucuk zemin , asfalt baskı , dezaktif beton , dekoratif taş alanında uygulayıcı firma kimliği yanında endüstriyel zeminler için gerekli katkı ve ürünlerin satış ve pazarlamasında yapıyor .

Karyap zemin : uzman uygulayıcı ekibinin 24 saat çalışma prensibi iş hassasiyeti , modern araç ve makine parkuru ile bütün işlerini zamanında bitirerek bu konuda müşteri memnuniyeti en ön planda tutuyor
Karyap Endüstriyel Zemin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Karyap Endüstriyel Zemin İnş.taah.nak.san.tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Peyzaj
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Kimyasalları
Yetkili Kişi: SEZAİ SÜZEN
Adres: HANÇERLİ MAH.ÇİFTEHAMAM CAD.NO:26/2
Şehir: Samsun
Ülke: Türkiye
Telefon: (362) - 4314758
Web Sitesi: www.karyapzemin.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Karyap Endüstriyel Zemin firma bilgileri. Karyap Endüstriyel Zemin adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Karyap Endüstriyel Zemin ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Karyap Endüstriyel Zemin İnş.taah.nak.san.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-03-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.