Kavıs Kalıp Metal Makına Otomotıv San Tıc Ltd Stı

Şirket Hakkında
Kavis Kalip Makina Otomotiv LTD. STI, 2007 yilindan beri Sisirme, Pet, Kapak ve Preform kaliplarinin üretim hizmetini vermektedir
Ürün gelistirme ve ürün yasam süreci yönetimi kapsaminda, üretim ve hizmet sektörlerine çözüm sunmak amaciyla faaliyetlerini sürdürmektedir.
Bilgisayar destekli tasarim ve imalat teknolojisiyle donatilan Kavis Kalip, sektöründe kisa sürede yerini belirlemis bir firma olarak hizmet etmektedir.
Kavis Kalip 6 kisilik ekibi ve Kardes firma Kavis Muhendislik destegi, amatör ruh ile profesyonel olarak üretimini Türkiyemize ve yurtdisina sunmaktadir.
Kavıs Kalıp Metal
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kavıs Kalıp Metal Makına Otomotıv San Tıc Ltd Stı
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler
Yetkili Kişi: bayram duymaz
Adres: FEVZI CAKMAK MAH HUDAI CAD GIYSAN SAN SITESI 10501 SOK NO : 11
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3421298
Web Sitesi: http://kaviskalip.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kavıs Kalıp Metal firma bilgileri. Kavıs Kalıp Metal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kavıs Kalıp Metal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kavıs Kalıp Metal Makına Otomotıv San Tıc Ltd Stı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-10-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.