Kaynarcı Tekstil

Şirket Hakkında
Kaynarcı Tekstil İstanbul Kartal’da 1999 yılında tek makine ve merakla başladığı işte zamanla taviz vermediği üretim ve pazarlama anlayışı ile kendini geliştirerek profesyonel olarak çalışmaya başlamıştır. Bugün ise yüzlerce iş arkadaşı olan, müşterisine güven veren, ürünlerinde daima kalite ve zarafeti ön planda tutan, sektöründe lider ve öncü firma haline gelmiştir. Başarılarımız, fiyat politikamız ve hizmet anlayışımız yarınlara güvenle bakmamızı sağlamıştır.
Amacımız yüksek imalat kapasitesiyle en uygun fiyata sımsıcak bir gelenek olan patiklerimizi Türk ve dünya hanımlarına zarafetle sunmaktır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kaynarcı Tekstil; Türkiye’nin en ucuz ve en kaliteli patikçisidir. Üreticiden Tüketiciye en kısa yoldur. TÜRKİYE’NİN PATİK MERKEZİDİR…

Ürünlerimizi Yurt içi ve yurt dışı tüketicilere ulaştıracak toptancı, perakendeci ve ihracatçılar arıyoruz.

Patiklerimiz tamamen kendi imalatımızdır. Ürünlerimizi piyasadaki patik için en kaliteli ip olan Elsan Elyaf iplikleri ile üretmekteyiz. Renk ve desen uyumu gayet iyi ve bayanların göz zevkine hitap etmektedir. Kaynarcı Tekstil olarak ürünlerimizin kalitesinden gayet eminiz kalitesiz bir ürün olsaydı 8 senedir müşterilerimiz bizi tercih etmezdi. Yinede eğer şüpheniz varsa beğenmediğiniz ürünü anında geri alırız.

Kaynarcı Tekstil ve ürünlerimizi www.kaynarcitekstil.com web sayfamızdan tanıyabilir ve görebilirsiniz…
İletişim Bilgileri
Firma: Kaynarcı Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Çorap
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: Mahir Kaynarcı
Adres: Esentepe Mah. Milangaz Cad. Bulut Sk. No 20 Kartal
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 2263134
Faks: (216) - 3062563
Web Sitesi: http://www.kaynarcitekstil.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kaynarcı Tekstil firma bilgileri. Kaynarcı Tekstil adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kaynarcı Tekstil ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kaynarcı Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.