Kba Elektrostatik Toz Boya Ve Yaş Boya

Şirket Hakkında
Firmamız 1990 yılından beri Kurtköy bölgesinde faaliyet göstermekteydi. Bu tarihten itibaren boya sektöründe çalışmalar yapan firmamız geçmişten gelen tecrübesi ile müşterilerine daima daha iyi ve daha hızlı hizmet sunmaktayız.

Firmamız 2008 yılında Tepeören'de bulunan 2000 m kere kapalı alana sahip tesise taşınmıştır. Firmamız müşterilerden gelecek olan her türlü talebi muhafaza edebilicek ve stoklama yapabilicek alana sahip olmaktadır.

Firmamız profesyonel çalışan kadrosuyla müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek deneyime ve tecrübeye sahip olup, ürünlerimizi geniş amaçlı zamana yayarak 10 yıl garanti süresini taahhüt etmektedir...



MİSYONUMUZ ;

KBA Statik ve Yaş Boya olarak müşteri memnuniyetli ve kalite odaklı çalışmayı ilke edinmiş bir kuruluşdur. Başlıca hedeflerimiz müşteri memnuniyetini arttırmak, yeni ve daha istikrarlı çalışma ilkesi oluşturmaktadır.

Firmamız müşterilerine bir çok alanda yardımcı olmak, hizmet vermek için sürekli olaraak kendini yenilemektedir.



VİZYONUMUZ ;

Firmamız kimyasal maddeyle gelen ürünlerin yüzeysel temizliğinde kullanılmaktadır. Yapılan işlemden sonra boyanın yüzey tutuculuğunu arttırıp ürünlerin korozyon dirinci ve düzgün bir yüzey elde etmemizi sağlamaktadır...

Kba Elektrostatik Toz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kba Elektrostatik Toz Boya Ve Yaş Boya
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: EDA ESEN
Adres: TEPEÖREN MAH. EKŞİOĞLU ERDEM SAN. SİT. ESKİ ANKARA ASFALTI YOLU G/1 SOK. B BLOK : 3 NO : 6 TUZLA / ORHANLI / İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3040491
Web Sitesi: www.kbareklam.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kba Elektrostatik Toz firma bilgileri. Kba Elektrostatik Toz adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kba Elektrostatik Toz ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kba Elektrostatik Toz Boya Ve Yaş Boya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.