Kct Grab Industry-kct Kepçe Makina San.

Şirket Hakkında
Şirketimiz 40 m3 kadar her türlü mekanik , hidrolik, elektro hidrolik LİMAN ve GEMİ kepçeleri üretmektedir. Ürünlerimiz Hurda polipleri , iki ağızlı dökme yük kepçeleri , Tufal havuz kepçeleri , tomruk kepçeleri , taş kepçesi , Uzaktan kumanda kepçeler , liman ve kanal tarama kepçeleri , şirketimiz ISO 9001/2000 kalite belgeli ve CE sertifikasına sahiptir. İhracatlarımız Avrupa birliği ve uzak doğu ülkeleridir.
Kct Grab Industry-kct
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kct Grab Industry-kct Kepçe Makina San.
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » İş Makinaları
Yetkili Kişi: ATİLLA KOCATAS
Adres: AGVA CAD YENI SAN SITESI NO :5 SILE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 7395968
Web Sitesi: www.kocatasgrab.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kct Grab Industry-kct firma bilgileri. Kct Grab Industry-kct adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kct Grab Industry-kct ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kct Grab Industry-kct Kepçe Makina San. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.