Kemer Dunyasi

"Deriyle Gelen Şıklık"

Şirket Hakkında
Tekstil ürünlerinin vazgeçilmez aksesuarı kemer imalatına 1984 yeterli makine ve uzman kadrosu ile başlayan firmamız, teknolojiye ayak uydurarak yenilikleri takip etmiş, sizlere daha iyi hizmeti ilke edinmiştir.

Daha çok çeşit, kalite ve tercihe cevap vermeye çalışmakta siz değerli müşterilerimizin taleplerini birebir fikir alışverişi yaparak ürün yelpazemizi genişletmek, daha da önemlisi siz değerli müşterilerimize hizmet götürebilmek için 1999 yılında Ankarada satış mağazamızla hizmeti ayağınıza getirmeyi hedefledik ve sizlerin sayesinde bu hedefimize ulaştık. Ürün yelpazemizin günden güne genişlemesi ve bulunduğumuz mağazanın yeterli gelmemesi üzerine 2008 yılı sonundan itibaren Toptan ve Perakende Satış yerlerimizi ayırdık ve daha geniş bir toptan satış şubesini hizmetinize sunduk.

Bu başarımıza katkıda bulunan değerli müşterilerimize teşekkürü borç biliriz.
Kemer Dunyasi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
bay bayan deri kemer cüzdan kartvizitlik anahtarlık üretim toptan satışı ve perakende satışı. Promosyon işleri yapılır. Güvenlik firmaları için Güvenlik kemerleri yapılır.
İletişim Bilgileri
Firma: Kemer Dunyasi
Sektörü: Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Ürünleri
İkincil Sektörü:Deri Ürünleri / Ayakkabı » Deri Yan Sanayi ve Makineler
Yetkili Kişi: Mehmet BALCI
Adres: hisarpark caddesi çantacılar sokak 12/A Ulus
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3244605
Faks: (312) - 3243507
Web Sitesi: http://www.kemerdunyasi.com
Ürünleri
Ürün parçaların birbirine eklenmesi ile oluşmaktadır. Parçalar eklendikten sonra görünümünün daha spor olması için yanlarına mumlu ip örülmüştür. Ren...
Ürünümüz 4 cm genişliğindedir. 15-30 adet renk seçeneği mevcuttur. Standart olarak 105-115 boylarında yapılmakta olup istenildiğinde değişik bedenl...
İlan Talep ve Teklifleri
3,5 Cm Deri Erkek Kemeri
Ürün 3.5 cm genişliğindedir. Siyah Kahve Taba Bordo renkleri Mevcuttur. 105 cm ile 130 cm arasında boylar halindedir.
Kemer Dunyasi firma bilgileri. Kemer Dunyasi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kemer Dunyasi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kemer Dunyasi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-07-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.