Kemeralti

Şirket Hakkında
İŞLETMEMİZ TEKSTİL VE TARIM SEKTÖRLERİNDE FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR. TOPTAN VE PERAKANDE.

1.TEKSTİL:
ÇORAP, ÇAMAŞIR, SÜTYEN, GECELİK, PİJAMA, MAYO, BİKİNİ, HAVLU, ŞORT, ..., AKLA GELEBİLECEK, HER TÜRLÜ SATIŞ POTANSİYELİ YÜKSEK, FİYATI UYGUN ÜRÜNLERİNİZLE İLGİLENİRİZ.

2.TARIM:
2300 AĞAÇ 0900 KİRAZ (ZİRAAT 900 VEYA TURKISH CHERRY)
1800 AĞAÇ DEVECİ ARMUTLARIMIZ VAR.
HER YIL ARTAN RANDIMANLARLA HASAT YAPMAKTAYIZ. BU YILDAN BAŞLŞAYARAK ÜRÜNLERİMİZİ HER YIL DÜZENLİ OLARAK ALACAK FİRMA İLE ANLAŞMAK İSTİYORUZ. BAHÇELERİMİZ 600 RAKIMDA OLUP İHRAÇLIK KİRAZ VE ARMUTUN TURFANDASIDIR.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kemeralti
Sektörü: Tekstil / Giyim » Tekstil / Giyim Diğer
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Gıda / Tarım Diğer
Yetkili Kişi: ali haydar
Adres: İZMİR & UŞAK
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (544) - 4464666
Web Sitesi: www.kemeraltipazari.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Çorap, Çamaşır, Sütyen, Gecelik, Pijama, Mayo, Bikini, Havlu, Şort, Kalite Ve Uygun Fiyatlı Her Türlü Malınız Peşin Alınır - Satılır.
İŞLETMEMİZ TEKSTİL VE TARIM SEKTÖRLERİNDE FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR. TOPTAN VE PERAKANDE. 1.TEKSTİL: ÇORAP, ÇAMAŞIR, SÜTYEN, GECELİK, PİJAMA, ...
0900 Kiraz Deveci Armut
İŞLETMEMİZ TEKSTİL VE TARIM SEKTÖRLERİNDE FAALİYETLERİNİ SÜRDÜRMEKTEDİR. TOPTAN VE PERAKANDE. 1.TEKSTİL: ÇORAP, ÇAMAŞIR, SÜTYEN, GECELİK, PİJA...
Kemeralti firma bilgileri. Kemeralti adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kemeralti ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kemeralti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.