Kentform Süs Havuzları Ve Fıskiye Sistemleri

Şirket Hakkında
Kentform Süs Havuzları, Ankara ili ÖZ ANKARA SANAYİ SİTESİ 675.SOKAK NO:53 OSTİM/ANKARA adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » İnşaat sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi ALİ RIZA BAŞPINAR dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
''Hayalinizi Boyutlandırmış Gururunuz Yapalım''misyonundan hareketle alanımızla ilgili tasarım ve uygulama konusunda çalışmalarımıza sınır koymuyoruz.

İlkemiz:Gündemde'ki projeyi hayata geçirirken en sıradışı ve dikkat çekici olan formu yakalamaktır.

Süs Havuzları çalışmalarımız protatip özelliktedir.Çelik konstrüksiyon destekli CTB den imal edilmektedir. Havuzlarımız uygulanacağı mekanda hiçbir inşaat ve tadilat işlemine gerek kalmaksızın atölyemizde imalatı tamamlanarak yerinde bir saat içinde kurulum yapılıp çalıştırılır özelliğe şahiptir. Park,bahçe ve meydanlara istenilen ölçü ve model fıskiye nozul sistem uygulanır.

Firma olarak: Bütün ürünlerimizin tasarım modelleme ve uygulama aşamaları tarafımızca yapılmaktadır.

Çalışma Grublarımız:

Heykel
Anıt
Rölyef
Büst
Kent Obje Figürleri
Maket projeler
Heykelcikler (Çoğaltma)
Süs Havuzları
Fıskiye Sistemleri
Protatip Şelale Sistemleri
Günümüz gelişen ve kentleşen projelerde sıkça uygulanan tarih boyunca’da modern şehirleri zenginleştiren ve destekleyen mekansal karektiristik araçlar olmuştur.
İletişim Bilgileri
Firma: Kentform Süs Havuzları Ve Fıskiye Sistemleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe ve Ev Diğer
Yetkili Kişi: ALİ RIZA BAŞPINAR
Adres: ÖZ ANKARA SANAYİ SİTESİ 675.SOKAK NO:53 OSTİM/ANKARA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (542) - 6740811
Web Sitesi: www.kentform.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
'Hayalinizi Boyutlandırmış Gururunuz Yapalım''misyonundan hareketle alanımızla ilgili tasarım ve uygulama konusunda çalışmalarımıza sın...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kentform Süs Havuzları firma bilgileri. Kentform Süs Havuzları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kentform Süs Havuzları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kentform Süs Havuzları Ve Fıskiye Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.