Kermes Gida

Şirket Hakkında
Antalya Altınova’da lojistik merkezi veya yaş meyve-sebze alım, işleme ve paketleme merkezi ya da üretim tesisi olarak değerlendirilebilecek binamızla ilgili detaylar aşağıdadır.

Binanın bulunduğu arsa Antalya’nın lojistik merkezi olan Altınova’da Sinan mh. Şelale sokak 28335 Ada 176 parselde, Alanya yoluna 500 mt. ve Havaalanına 5 dk. mesafede, 4.105 m2 alandır. Binanın oturma alanı 1.164 m2’dir. Ön, yan ve arka park alanlarından oluşan açık alan 1.026 m2’dir. Bina içi depolama alanı asma katlarla birlikte 1.163 m2’dir. Ofis bölümü ise 10 bağımsız oda + 1 arşiv odası + 3 tuvalet + 1 mutfak + 1 dinlenme odası + 1 banyodan oluşmakta olup iki katta toplam 400 m2’dir. Bina çatısı izolasyonlu alüminyum sandviç panellerle kaplıdır. Depo zemini ağır yüklere dayanıklı epoksi kaplama ile kaplıdır. Binanın kuzey sınırında 174 parselde imar zayiat payı için alınmış olan 1.345 m2 arsa bulunmaktadır. İmar planı 18 uygulaması şu anda yapılmakta olup Kepez Belediyesi’nin açıkladığı zayiat payı %33’tür.

Binanın yol yaklaşım sınırı sorunu yoktur. Binanın çevresi tamamen boş olduğu için her yönde genişleme imkânı mevcuttur.

Binanın kendisine ait 160 Kva’lık trafosu bulunup Orta Gerilim hattından direk elektrik almaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kermes Gida
Sektörü: Gıda / Tarım » Hububat / Bitkisel Ürünler
İkincil Sektörü:Ambalaj » Gıda Ambalajlama
Yetkili Kişi: Emrah Kepez
Adres: Altinova
Şehir: Antalya
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 6646400
Web Sitesi: www.yar.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Antalya Altinova'da Satilik Arsa + Depo
Antalya Altınova’da lojistik merkezi veya yaş meyve-sebze alım, işleme ve paketleme merkezi ya da üretim tesisi olarak değerlendirilebilecek bina...
Kermes Gida firma bilgileri. Kermes Gida adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kermes Gida ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kermes Gida firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.