Keskin Konsept İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi

Şirket Hakkında
Yildiz Teknik Üniversitesi(BSc), Boğaziçi Universitesi(MSc M.E.), Istanbul Universitesi (CPIM) eğitimin yanısıra; Isısan Tesisat İnşaat ve Taahhüt A.Ş. bünyesinde şantiye, proje ve satış tecrübesi edinen Makina Yüksek Mühendisi Uğur KESKİN tarafından Temmuz 2004te kurulan; mekanik tesisat sistemleri ve uygulamaları konusunda faaliyet gösteren Keskin Konsept, bu alandaki teknolojileri yakından takip eden ve kazanılmış deneyimlerni, kaliteli uygulamalara dönüştüren yapısı ile tüm mekanik tesisatların; projelendirilmesi, uygulaması, danışmanlığı, kontrolörlüğü hizmeti ile; ısıtma-soğutma sistemleri, VRF sistemleri, sıhhi tesisat sistemleri, ameliyathane ve temiz oda uygulamaları, yangın söndürme tesisatları, havalandırma tesisatları, toz toplama tesisatları, su arıtma ve sartlandırma sistemleri, tıbbi gaz sistemleri, doğalgaz sistemleri, otomasyon sistemleri uygulaması gibi her türlü proje ve taahhut ihtiyacına cevap vermek için çalışmaktadır.
Keskin Konsept İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Keskin Konsept İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Uğur KESKİN
Adres: Yahya Kemal Mah. Okul Sok. Öztek Center No:10 Kağıthane/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2335599
Faks: (212) - 2335598
Web Sitesi: www.keskinkonsept.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Keskin Konsept İnşaat firma bilgileri. Keskin Konsept İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Keskin Konsept İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Keskin Konsept İnşaat Mekanik Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.