Keskin Otomotiv Oto Lastik Ve Jant Sanayi

Şirket Hakkında
Keskin otomotiv alanında en iyi olmayı kurulduğu yıllardan itibaren sürdürmektedir.1997 yılının Aralık ayında şirketleşme çalışmalarını bitirerek KESKİN OTOMOTİV TAŞIMACILIK. İNŞAAT. TİCARET VE TURİZM LTD ŞTİ adı altında faaliyetlerini günümüze kadar sürdürmüştür. İlk çalışmalarını bugünkü yönetim kurulu başkanı olan Ragıp KESKİN le başlamıştır. Kurulduğu yıldan itibaren Profosyonel olarak lastik ithalatını günümüze kadar getirmiştir. İthal etmiş olduğu ürünlerinin büyük bir bölümünü toptan olarak Türkiye’nin her tarafına pazarlamaktadır.Pareken de ise alanında en iyi olmayı her zaman başarmıştır.Her çeşit araç lastiğini ve lastik modelini elinde bulundurma başarısını göstererek müşterisine en iyi seçeneği sunabilme yeteneğine sahiptir.
Keskin Otomotiv Oto
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Keskin Otomotiv Oto Lastik Ve Jant Sanayi
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Lastik
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yan Sanayi
Yetkili Kişi: Faysal
Adres: Mahmut bey göztepe mah inönü cad saray sok no:19
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4470001
Web Sitesi: www.keskinotomotiv.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Keskin Otomotiv Oto firma bilgileri. Keskin Otomotiv Oto adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Keskin Otomotiv Oto ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Keskin Otomotiv Oto Lastik Ve Jant Sanayi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-03-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.