Kıdem Yapı

Şirket Hakkında
KIDEM YAPI , 2000 yılında ticari hayatına başlamıştır. Geçen zaman içinde yenilikleri takip ederek büyümüş ve bulunduğu sektörde öncü olmuştur. KIDEM YAPI güçlü birikimiyle yenilikçi ve kusursuz projelere imza atmaya devam ediyor. Çağdaş ve modern yaşam standartlarını sunmayı ilke edinen şirket, köklü geçmişiyle sektöründe uzun yıllar başarıyla sürdürdüğü çalışmaları ve deneyimleri ile geleceğin tasarım alanlarını inşaa ediyor.
KIDEM YAPI, ilkeli ve dürüst çalışması ile güven ve kalitenin simgesi olmaya devam etmektedir. Kuruluşunun amacı tasarım ve uygulama olan KIDEM YAPI bu güne kadar üstlenmiş olduğu bütün projeleri zamanında bitirmiş olup devam etmekte olan projeleri de söz verdiği zamanda bitirmeyi taahhüt etmektedir. Ülkemizde özellikle son yıllarda yaşanan sosyal ve ekonomik değişimleri dünyadaki değişimlerden ayrı düşünmek mümkün değildir. Bu değişime paralel olarak değişen müşteri memnuniyetleri ise ilk sırada yerini korumaktadır.
Uzman yönetici kadrosu, titiz mimarları, konusunda yetkin mühendisleriyle, çağımızın ileri teknolojisinden yararlanarak çalışan KIDEM YAPI, gelişmiş sosyal yaşam değerlerine uygun, çevreye duyarlı, güvenliğe önem veren ve içerisinde yaşayan insanların tüm sosyal ihtiyaçlarını karşılayan yaşam mekânları tasarlayan ve uygulayan bir inşaat şirketidir.
Kıdem Yapı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Anahtar teslim Ev-İş Dekorasyonu, Komple Tadilat ve Yenileme, Mantolama, Banyo-Mutfak-Kapı, Alçıpan, Gergi Tavan, Dış Cephe Kaplama, İzolasyon, Duvar Kağıdı, Laminat Parke, Seramik, PVC, Cam Balkon, Alüminyum Küpeşte, Demir Doğrama, Mermer-Granit, Dilatasyon Profilleri, Duvar Koruma Bantları ve Komple Tadilat alanlarında faaliyet gösteren firmamız aynı zamanda malzeme satışı ve uygulaması yapmaktadır.

İletişim Bilgileri
Firma: Kıdem Yapı
Sektörü: İnşaat / Emlak » Dekorasyon
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: KıdemYapı
Adres: Tepeüstü Mah.Alemdağ Cad.Kızılırmak İş Merkezi A Blok No:281/38 Ümraniye
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6110048
Web Sitesi: http://www.kidemyapi.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kıdem Yapı firma bilgileri. Kıdem Yapı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kıdem Yapı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kıdem Yapı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.