Kilden

Şirket Hakkında
Kilden
KİLDEN’in alerjik hiçbir madde içermeyen ve tamamen doğal mineraller ile sudan meydana gelen yapısı, en önemli özelliğidir. Bu zengin mineral içeriğiyle bir yandan cildi besleyip canlandırırken öte yandan da yaşlılık ve yorgunluğa bağlı kırışıklıkları azaltır, göğüs ve yanak gibi sarkma ihtimali yüksek bölgelerde bariz bir toparlanma sağlar.

En çok kalça ve baldır bölgelerinde görülen selülitli dokuyu sıkılaştırıp güçlendirir, çatlakları giderir. Sıkılaştırıcı etkisi göğüslerde oldukça belirgindir.

Akne (sivilce), sadece ergenlik dönemine ait bir sorun değildir. Her yaştan ve cinsten insanın muzdarip olabildiği aknenin tedavisinde kil maskeleri çok önemli bir rol oynamaktadır. Kilden, cilt yüzeyi ve gözenek içindeki bakterileri öldürmekle kalmayıp cilt üzerindeki aşırı yağlanmayı da önler. Cildi tahriş eden yağı ve bunların yağ asitlerini emer ve böylece akneyi azaltır.
Optimal dozdaki doğal kıvamı sayesinde de yeterli etkiyi göstermeden eriyip ya da akıp gitme ve kaybolma riski taşımaz.



Kilden
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kilden
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kişisel Bakım
Yetkili Kişi: yeliz benli
Adres: Ataturk Mah. Girne Cad. No:3/ B Atasehir Istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 8509201
Web Sitesi: www.kildenmask.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kilden firma bilgileri. Kilden adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kilden ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kilden firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-12-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.