Kılıç Makina İmalat Ltd Şti

Şirket Hakkında
14 yıllık mekanik ve talaşlı imalat iş tecrübemizi 2015 yılında kurduğumuz yeni firmamız ile kalite ve iş tecrübesini harman edip iş kalitenizi sağlamak ve hızlandırmak için sektörde hizmet vermeye odaklandık

Ürünlerimiz ve sistemlerimiz sahip olduğu kaliteyi müşteri memnuniyetini sağlamak amacı ile görevlendirmiştir.

Her şeyin önce insan için olduğunu bilerek, bu bilinçle toplam kalite sistemlerinin çıtasını her gün yükseltmek ve üretimimizin her ayağında AR-GE ile bunun gerçekleşmesini temin etmek vafizemizdir.

Teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek faaliyet alanlarımızdaki konularda yeniliklere ulaşıp en hızlı ve uyumlu bir şekilde kaliteyi yükseltmek; müşterilerimizin tamamını ve iş ortaklarımızı yüklendiğimiz misyonumuzu ve vizyonumuzu destekleyecek şekilde bilgilendirmek, teşvik etmek ve güçlü bir iletişim devamlılığı sağlamak firmamızın önem verdiği hususlardır.

Ve yine insana verdiğimiz değer ve çevreye karşı duyarlılığımız, dış rekabette ülke menfaatlerine zarar vermeyecek tutum ve davranışlarımız ve yasal prosedürlere uyum sağlamamız size sunacağımız kalitenin teminatıdır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kılıç Makina İmalat Ltd Şti
Sektörü: Maden ve Metal » Torna / Tesviye
İkincil Sektörü:Makina » Kaynak
Yetkili Kişi: Cüneyt Kılıç
Adres: Mecidiye Mh Sultanbeyli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4988004
Web Sitesi: www.kilicmakina.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kılıç Makina İmalat firma bilgileri. Kılıç Makina İmalat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kılıç Makina İmalat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kılıç Makina İmalat Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-01-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.