Kiltaş Refrakter Malzeme San. Ve Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Firmamız KİL&TAŞ 1978 yılında İstanbul'da kurulmuş olup Türk refrakter sektörünün en deneyimli firmalarından biridir. Otuz yılı aşan bilgi birikimimiz, tecrübemiz, kaliteden asla tavız vermeyen tavrımız ile müşterilerimizin gözünde haklı bir itibarın sahibi olmanın gururunu yaşamaktayız. Bugün ülkemizde ve dünyanın birçok köşesinde çözüm ortağı olduğumuz dört binin üzerinde müşterimizin ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayabilmek için sayıları üç yüzden fazla farklı refrakter malzemeyi üretiyoruz. Bunun yanı sıra seramik fiber malzemelerimiz, ankor sistemlerimiz, proje dizaynı, mühendislik taahhüt işlen ve refrakter uygulama alanlarındaki çalışmalarımız ile sizlere tam ve eksiksiz bir hizmet sunmanın kıvancı içerisindeyiz.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kiltaş Refrakter Malzeme San. Ve Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Tuğla / Kiremit
İkincil Sektörü:Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Çimento / Kum
Yetkili Kişi: Nejat Gümüş
Adres: Ayazağa Cendere Mevkii Kemerburgaz Cad. Mimar Sinan Sok. No:25 34396 Şişli/İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3320825
Web Sitesi: http://www.kiltas.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kiltaş Refrakter Malzeme firma bilgileri. Kiltaş Refrakter Malzeme adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kiltaş Refrakter Malzeme ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kiltaş Refrakter Malzeme San. Ve Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-12-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.