Kircicek Kimya

Şirket Hakkında
Kir cicek kimya Çeşitli ülkelerden yaptığı ithalatla, fiyat kalite dengesine uygun esansları , siparişi takiben hemen teslim etmekte ve bu sayede müşterilerine minimum stok tutma imkanı vermektedir.Kalite istikrarının önemini bilerek fiyat ve ödeme konusunda destek olmakta , dinamik ekibiyle konusunda profesyonel calışmanın en iyi örneğini vermektedir Ürün kalitesini kontrol edebilmek, araştırma ve geliştirme için her zaman yatırım yapmak, satış sonrası teknik hizmetin sürekliliğini sağlamak temel felsefedir
Kircicek Kimya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kircicek Kimya
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Parfüm
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Kozmetik
Yetkili Kişi: ilhan avcilar
Adres: Hobyar mahalesi.Aşirefendı Cad. Bornovalı han no 17 KAT 5 D:61 SİRKECİ/EMİNONU/FATİH/İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5269432
Web Sitesi: http://www.kircicek.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kircicek Kimya firma bilgileri. Kircicek Kimya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kircicek Kimya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kircicek Kimya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.