Klasörart Matbaa Ve Klasör San.

"EN ÖNEMLİ HİZMET İNSANA YAPILAN HİZMETTİR."

Şirket Hakkında
Tekstil ve konfeksiyon sektöründe yer alan yerli ve yabancı firmalara etiket ve aksesuar adına ihtiyac duyulan ürünleri en yeni teknolojilerle bütünleştirerek zamanında, hesaplı, özenli ve güvene dayalı müşteri memnuniyetini yakalamaktan gectiginin bilincinde olarak iş ortaklarımıza;aynı gemide bulundugumuzun bilinciyle yüksek kalike, rekabetci fiyat ve en iyi termin politikamız ile nitelikli iş gücünün hizmet olarak almak herkes icin ulaşılabilir olmalıdır.
KLASÖRART, ın amacı bu vizyonu saglayabilmektir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Tüm kalınlık ve ebatlarda Karton Etiket, 12 Renk ve 20cm kadar yumusak kenarlı, kaliteli Dokuma Etiket, Polyester, Saten, Naylon ve Akmaz Kumasa sıcak kesimli Bez Baskı Etiket, Matbaa, nin basamadigi mataryelleri basabilen serigraf baskili cözümler.
Klasör İmalatı, Sunum Karteleları, Askılı Kartelelar, Stor Perde Klasörleri, Jaluzi ve Dikey Perde Karteleları.

İletişim Bilgileri
Firma: Klasörart Matbaa Ve Klasör San.
Sektörü: Basın / Yayın / Matbaacılık » Matbaa Malzemeleri
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Tekstil Aksesuar
Yetkili Kişi: Seyfi Dogan
Adres: topkapı ticaret mrkz.1.kisim b blok no.261 cevizlibag
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4823349
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.klasorart.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Klasörart Matbaa Ve firma bilgileri. Klasörart Matbaa Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Klasörart Matbaa Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Klasörart Matbaa Ve Klasör San. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-11-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.