Klasser Mermer San. Ve Tic. Aş.

"Değer kazandırır..."

Şirket Hakkında
Modern yaşamın gereği olarak gelişen teknolojiye uygun yenilikçi çözümler üretmeyi hedefleyen firmamız, tecrübeli yönetici ekibin liderliğinde genç ve dinamik bir yapılanmayla, her yeni projede bir adım ileri gitmeyi kendine ilke edinmiştir.

​ Her geçen gün kendini yenileyerek ve geliştirerek faaliyetlerine devam eden firmamız 2021 Yılı itibari ile başta mermer sektöründe faaliyet göstermek üzere Klasser Mermer Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak uzman kadrosuyla hizmet vermeye başlamıştır.

​ Firmamızın ana ilkesi müşterilerimizin beklentilerini en üst düzeyde karşılamaktır.

Bunun için amacımız müşterilerimizin taleplerini doğru tespit edip, sürekli ve hızlı aynı kalitede ihtiyaçlarının teminini sağlayarak güvenilir şekilde hizmetimizi tamamlamaktır.
Klasser Mermer San.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Klasser Mermer San. Ve Tic. Aş.
Sektörü: Maden ve Metal » Maden Ürünleri
İkincil Sektörü:Taş, Toprak ve Cam Ürünleri » Mermer ve Doğal Taşlar
Yetkili Kişi: Yusuf Keskin
Adres: Sırakapılar Mh. 1582. Sk. No: 10/7
Şehir: Denizli
Ülke: Türkiye
Telefon: (258) - 2659009
Web Sitesi: www.klasser.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Klasser Mermer San. firma bilgileri. Klasser Mermer San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Klasser Mermer San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Klasser Mermer San. Ve Tic. Aş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-12-2022 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.