Km Grup İnşaat

Şirket Hakkında
KmGrup İnşaat Katlanır cam, Winsa Pvc, Alüminyum doğrama, panjur sistemleri ve sineklik gibi ihtiyaçlarınıza cevap vermek amacıyla kurulmuş olan firmamız Muğla Ana Bayilikleri ve Winsa Pvc Marmaris Bayiliğini de bünyesinde barındırmaktadır. Gerek estetik, gerek fonksiyonel anlamda size çözümler sunan K&M GRUP İNŞAAT Muğla ve çevresindeki birçok kamu kuruluşu, özel işletme ve konuta hizmet sunmuştur.

Winsa markası altında tüketicinin kullanımına değişik amaçlara, zevklere ve mekanlara hitap eden 100ün üzerinde donanım 50nin üzerinde profil seçeneklerinden oluşan 4 ayrı seri ve 11 renk alternatifi sunmaktadır.Tüm serilerin ve bu serileri oluşturan profillerin üretiminde uluslararası standartlara ve RAL Enstitüsünün öngördüğü normlara titizlikle uyulmaktadır.
Km Grup İnşaat
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Km Grup İnşaat
Sektörü: İnşaat / Emlak » Fotoselli Kapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Cam Balkon
Yetkili Kişi: ABBAS AKYÜREK
Adres: ULUSAL EGEMENLİK CAD. NO:79D
Şehir: Muğla
Ülke: Türkiye
Telefon: (252) - 4130607
Web Sitesi: www.kmgrupinsaat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Km Grup İnşaat firma bilgileri. Km Grup İnşaat adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Km Grup İnşaat ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Km Grup İnşaat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.