Koççelik Büro Mobilyaları San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Kurucusu M. Bahattin KOÇ olan.
KOÇÇELİK Büro Mobilyaları LTD. ŞTİ. 1983 yılından bu yana çalışma grupları, oturma grupları ve açık ofis donatım sistemleri üretiyor.
Projelendirme anahtar teslimine kadar modern, işlevseli ergonomik ve kaliteli ofis sistemleri üreten KOÇÇELİK, çalışma mekanlarını estetik bir anlayışla tasarlanmış çağdaş çözümlü ofis yerleşim projeleri hazırlamakta ve uygulamakta, anahtar teslimi alçak ve yüksek yapıların donatımlarını yapmaktadır.
Ayrıca banka ve finans kuruluşları için zırhlı kapılar, kiralık ve ticari kasalar, eğitim kurumları için kütüphane ve eğitim sistemleri, hastane, sağlık kurumları, otel ve turistik tesisler, sinema, tiyatro, konferans salonları, spor salonları, alışveriş ve eğlence merkezleri donanımları, showroom callcenter gibi özel tasarımlı mekanlar projelendirmeden uygulamaya KOÇÇELİK kalitesiyle anahtar teslimi kurulmaktadır.
Ayrıca 3600 metrekare kapalı alanıyla siz sayın müşterilerimize hizmet vermektedir.
Koççelik Büro Mobilyaları
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Koççelik Büro Mobilyaları San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ahşap Ürünler
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
Yetkili Kişi: EMİNE YILDIRIM
Adres: SANCAKTEPE MAH.BİRLİK CAD.NO:22/3 BAĞCILAR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4333717
Web Sitesi: www.koccelik.com
Ürünleri
proje takip işleri otel dekorasyonu
cilalı makam masalarında cazip fiyatlar
cilalı makam masalarında cazip fiyatlar
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Koççelik Büro Mobilyaları firma bilgileri. Koççelik Büro Mobilyaları adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Koççelik Büro Mobilyaları ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Koççelik Büro Mobilyaları San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-02-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.