Koçmak Makine

Şirket Hakkında
Firmamız plastik termoform makine kalıp ve inline hat üretimleri sağlayarak özel yüksek hassasiyetli parça üretimleri ile hizmet vermektedir. Termoform makine ve kalıpları, enjeksiyon kalıpları, eksruder hattı, yüksek hassasiyetli özel üretim parçalar, torna-freze-planya konularında hizmet vermekteyiz. Yüksek teknik donanımı ve profosyonel ekibi ile yurt içi ve yurt dışında kalitesini kanıtlamış firmamız sizlerinde sorunlarına çözümler üretmektedir.
Koçmak Makine
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Koçmak Makine
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Sanayi
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Makineleri
Yetkili Kişi: Nuri ERGÜNAY
Adres: İkitelli organize sanayi bölgesi. Çevre sanayi sitesi. 11.blok No:2-4-6 İkitelli/küçükçekmece
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4863381
Web Sitesi: www.kocmak.net
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Paketleme Makinesi
ÇAP 50mm-95mm BOYUTLU PLASTİK BARDAK KAP V.B. ÜRÜNLERİNİZİ SAYIP POŞETLEYEN SERİ PAKETLEME MAKİNE İMALATLARIMIZ MEVCUTTUR.
Koçmak Makine firma bilgileri. Koçmak Makine adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Koçmak Makine ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Koçmak Makine firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.