Köksallar Ferforje Mobilya Dekorasyon

Şirket Hakkında
Demir ısınmıştı, deri kadar yumuşak, ahşap kadar nemliydi. Sanatçılar düşündü, çizdi. Ustalar, çıraklarda geldi. Dövdüler, büktüler, üflendi, şekillendi, kesildi, sarıldı ve yontuldu. Ortaya demir ile ateşin dansı harika ferforjeler çıktı. Amacı yenilikler yaratarak tüm hayalleri gerçekleştirerek, uzun yıllar ferforjeyi kalıcı kılmak olarak belirleyen Köksallar, ferforjeyi çekiç ile örsün seramonik birlikteliğinden doğan şiirsel bir anlatım olarak tanımlar.

Köksallar Ferforje Demir Mobilya Dekorasyon 1995 ten beri ferforje ve ahşap imalatıyla her türlü proje ve mobilyada kaliteli müşteriye, kaliteli iş sunmayı kendine prensip edinmiştir. Köksallar, ferforjeyi çekiç ile örsün seramonik birlikteliğinden doğan şiirsel bir anlatım olarak tanımlar.
Köksallar Ferforje Mobilya
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Köksallar Ferforje Mobilya Dekorasyon
Sektörü: Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ahşap Ambalaj
Yetkili Kişi: Selim Köksal
Adres: Kağıthane Cad. No:111
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2325391
Web Sitesi: www.kokfer.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Köksallar Ferforje Mobilya firma bilgileri. Köksallar Ferforje Mobilya adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Köksallar Ferforje Mobilya ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Köksallar Ferforje Mobilya Dekorasyon firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-02-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.