Kolay Stand

Şirket Hakkında
Kolay Stand, fuarcılık sektöründe stand tasarımı ve uygulamaları yapmak amacıyla, 2010 yılında kurulmuştur. Son yıllarda hızla gelişen ve önemli ticari potansiyeller taşıyan fuarcılık sektöründe kalitesi ve özgün tasarımlarıyla önde geliyor..

Bünyesinde bulunan alanında uzman ekipleriyle, fuarcılığı 360 derece düşünebilen ve bu anlamda fuar, organizasyon, stand hizmetlerinin yanı sıra; tasarım, prodüksiyon ve event hizmetlerini de sunarak tam hizmet verir. Fuar organizasyonlarında ihtiyacınız olan en iyi stand tasarımı ve uygulamalarını ister kiralama ister satılık olarak siz müşterilerimize sunmaktayız.
Kolay Stand
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kolay Stand
Sektörü: Hizmet » Fuar Organizasyon
İkincil Sektörü:Hizmet » Stand / Hostes
Yetkili Kişi: Ömer Yoluk
Adres: Gayrettepe Mah. Yıldız Posta Cad. No:14 emel Apt. Kat:5 Daire:505 beşiktaş / İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 3056909
Web Sitesi: https://kolaystand.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kolay Stand firma bilgileri. Kolay Stand adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kolay Stand ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kolay Stand firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-08-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.