Koltuk Takımları - Turcana Furniture

"TÜRKİYENİN MOBİLYASI"

Şirket Hakkında
Teknolojinin yeni olanaklar sunmasıyla beraber mobilya anlayışının tamamen değiştiği bir döneme giriyoruz. Eskiden mobilyaya bakış klasik bir çerçeveden evimizin içini doldurmaya yönelikti. Şimdi ise yerini daha çok ihtiyacımıza cevap verecek mobilyalar almış durumda
İnsanlar artık hem görsel hem de rahat bir mobilyayı evlerinde görmek istiyor.

Biz Turcana Mobilya olarak tüketiciyi bu ihtiyaçlarına cevap verecek mobilyalar ile buluşturarak tasarımları ile evlerimizde şık ortamlar oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kadar para vererek aldığınız mobilyalarınız sizlere hayal kırıklığı yaşatmasın Turcana Mobilya tüketiciyi düşünerek yola çıkmıştır. Bizler biliyoruz ki müşteri memnuniyeti her şeyin önünde gelir.

www.turcana.com
info@turcana.com
Koltuk Takımları -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Koltuk Takımları - Turcana Furniture
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Ev Mobilyası
Yetkili Kişi: turcana
Adres: Orhaniye mh. Gazi Magosa cad. No:11/B İNEGÖL-BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 7151511
Faks: (224) - 7151511
Web Sitesi: www.turcana.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Koltuk Takımları - firma bilgileri. Koltuk Takımları - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Koltuk Takımları - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Koltuk Takımları - Turcana Furniture firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.