Konak Pişmaniye

"tarihten gelen lezzet"

Şirket Hakkında
izmit meşhur konak pişmaniye 1988 yılından itibaren pişmaniye sektöründe bulunan sinan serkan erkan efkan alyaprak 4 kardeşin işletmiş olduğu kuruluştur yılların vermiş olduğu tecrübe ve ustalıklarıyla itinalı temiz ve hijyenik şartlarda 50 personel ile trakya ve bursa geneli festivallerinde izmitin meşhur pişmaniyesinin tanıtımıyla izmitin sembolünü simgeleyen tüm belgeleriyle resmi bir kuruluştur.TOPTAN VE PERAKENDE PİŞMANİYE SARAY HELVASI ÇİKOLATALI PİŞMANİYE VE DİĞER ÜRÜNLER TOPTAN UYGUN FİYATLARLA VERİLİR SİPARİŞ ALINIR İLETİŞİM TEL:0262 322 05 47
CEP:05318302940
EMAİL:sinanalyaprak@hotmail.com
FACEBOOK:KONAK PİŞMANİYE
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konak Pişmaniye
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: SİNAN ALYAPRAK
Adres: İZMİT YEŞİLOVA MAH.PINAR SOK.NO.33 KOCAELİ
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3220547
Web Sitesi: www.konakpişmaniye.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konak Pişmaniye firma bilgileri. Konak Pişmaniye adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konak Pişmaniye ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konak Pişmaniye firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-11-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.