Kongül Makina Otom.san.ve Tic.ltd.şti.

"Çözüm için her zaman yanınızda"

Şirket Hakkında
Kongül Makina Otom.san.ve, Konya ili Konya 3.Organize Sanayi Bölgesi İhsandede Cad.9.Sok.No:23 adresinde bulunmaktadır. Firma İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Zekeriya BAĞCI dir.
Kongül Makina Otom.san.ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1995 yılında 2400 m2 kapalı alanda faaliyetine başlamış olan firmamız, İnşaat Makineleri grubundan ; Beton pompaları, Transmikserler ve Beton Santralleri yedek parçaların üretimi gerçekleştirmektedir.

Üretimimizin her kademesinde olduğu gibi Operasyon ünitemizde de son sistem teknolojiler uygulanarak kaliteli ürünler üretmekteyiz. Beton pompaları , Transmikserler ve Beton Santrallerinin yedek parça ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik imalat ve yatırımlarımız devam etmektedir.

Firmamız 2002 yılında da Takım tezgahlarına ait kesici ve bağlantı aparatlarının üretimini, Tool-Star markası adı altında gerçekleştirmektedir. www.tool-star.com

Aynı yapı altında kurduğumuz AGM Isıl işlem Tesisimizde de pek çok sektör ,kurum ve kuruluşa; modern teknoloji ve bilgisayar kontrollü olarak ısıl işlem ve sementasyon hizmetleri vermekteyiz. www.agmisilislem.com

Firmamız siz değerli müşterilerimizin çözüm ortağı olarak her zaman yanınızda olmayı hedef görerek, sizlerle beraber yürümeye ve büyümeye devam edecektir.

İletişim Bilgileri
Firma: Kongül Makina Otom.san.ve Tic.ltd.şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat İş Makineleri
Yetkili Kişi: Zekeriya BAĞCI
Adres: Konya 3.Organize Sanayi Bölgesi İhsandede Cad.9.Sok.No:23
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2390705
Faks: (332) - 2390790
Web Sitesi: http://www.kongul.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kongül Makina Otom.san.ve firma bilgileri. Kongül Makina Otom.san.ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kongül Makina Otom.san.ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kongül Makina Otom.san.ve Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.