Konsept Proje Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hiz.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız; Ülkemizde süratle gelişen yüksek maliyetli ve prestijli gayrimenkul yatırımlarının (Site, Residence, Apartman, İş Merkezi, v.b.) yönetim, işletim performanslarının sergilenmesi ve bu yöneticilere konularına ilişkin eğitimlerin verilmesi hizmetlerini yerine getirmektedir.

Güçlü bilgi birikimi ile kayıt altına alınmış deneyimlere sahip olan KONSEPT Proje Yönetim; Geniş bir hizmet yelpazesinde Site Yönetimi, Apartman Yönetimi, Temizlik, Bina Bakım Onarım, Bahçe Peyzaj ve Sosyal Hizmetler sunmaktadır.

İnsanların özel ve tüzel yaşantılarında ortak alanlardaki tüm gereksinimlerini ve hizmet ihtiyaçlarını önceden belirleyerek sentezleyen KONSEPT Proje Yönetim;
"Bütçenizi hafifleten çözüm ortağınız" anlayışıyla ile hemen yanı başınızdadır.
Konsept Proje Yönetim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
"Mutlu yaşam için farklı yönetim "
KONSEPT Bina Yönetim firması son yıllarda süratle büyüyen yüksek maliyetli inşaat sektöründe Site, Residence ve Apartmanlarda yaşayanlara Profesyonel Yönetim ve İşletim Hizmetleri sunmaktadır.
İnsanların ortak alanlardaki gereksinimlerini ve hizmet ihtiyaçlarını önceden belirleyerek sentezleyen KONSEPT Bina Yönetim firması aynı zamanda bu alanda çalışmak isteyen yönetici adaylarına da eğitim hizmeti sunmaktadır.
İletişim Bilgileri
Firma: Konsept Proje Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hiz.tic.ltd.şti.
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Hizmet » Temizlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Arif AKIŞ
Adres: A.Mahmut Hüdayi Mah. Hasbahçe Sok. No 4-6 Üsküdar
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5325599
Web Sitesi: www.konseptprojeyonetim.com.tr
Ürünleri
Güçlü bilgi birikimi ile kayıt altında alınmış deneyimleri olan firmamız; Site, Residence, Apartman, İş Merkezi, Plaza v.b projelerde geniş bi...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konsept Proje Yönetim firma bilgileri. Konsept Proje Yönetim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konsept Proje Yönetim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konsept Proje Yönetim Eğitim Ve Danışmanlık Hiz.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-05-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.