Konseptpeyzaj Sulama Sistemleri İnş.elk.teks. San. Ve Tic. Ltd.şti.

Şirket Hakkında
KONSEPT PEYZAJ yılların vermiş olduğu bilgi birikimi ve konusundaki büyük tecrübesini siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktadır… Şirketimiz kurucuları bulundukları projeler ve yapmış oldukları projelerle bu sektördeki kalitelerini bir kez daha ispatlamışlardır…
Çalışma konuları : peyzaj projelendirme ve peyzaj uygulamaları, otomatik sulama sistemi projelendirme ve otomatik sulama sistemi uygulamaları, süs havuzu uygulamaları, ahşap deck, pergola ve kamelye uygulamaları, ahşap oturma gurupları, rulo çim temini ve rula çim serim uygulamaları, bahçe aydınlatma sistemleri, çevre düzenleme, bahçe ekipmanları satışı, çim biçme makineleri satışı, bahçe bakımı, bahçe sulama sistemi bakımı, sulama sistemi servisi ve bunun gibi çevreyle alakalı bir çok hizmeti gururla ve başarıyla sunmaktayız..
Konseptpeyzaj Sulama Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konseptpeyzaj Sulama Sistemleri İnş.elk.teks. San. Ve Tic. Ltd.şti.
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Sulama
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe Malzemeleri
Yetkili Kişi: EFSANE KOYUNCU/ FATİH URAL
Adres: İSTOÇ 11. ADA NO 58 BAĞCILAR
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6597302
Web Sitesi: konseptpeyzaj.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konseptpeyzaj Sulama Sistemleri firma bilgileri. Konseptpeyzaj Sulama Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konseptpeyzaj Sulama Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konseptpeyzaj Sulama Sistemleri İnş.elk.teks. San. Ve Tic. Ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-05-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.