Konut Yönetimi A.ş.

Şirket Hakkında
Tesis yönetimi ve ihtiyaçları alanında hizmet veren şirketimiz, her biri kendi alanında uzmanlaşmış yönetici ve çalışanlarıyla kaliteli ve güvenilir bir hizmet anlayışı için çalışıyor. Çalışanlarında insan kalitesi ve hizmette yenilikçilik; kullandığı yöntemlerde maksimum teknolojik ekolojik fayda ve faaliyetlerde sürekli denetim ile İlgi Tesis Yönetim, hizmet verdiği sektörlerde ürün ve hizmet kalitesi ile farklılık yaratıyor.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konut Yönetimi A.ş.
Sektörü: Hizmet » Hizmetler Diğer
İkincil Sektörü:Hizmet » Güvenlik Hizmetleri
Yetkili Kişi: Murat Gülep
Adres: Nish İstanbul Rezidans A Blok No: 32 Bahçelievler
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6416002
Web Sitesi: www.konutas.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konut Yönetimi A.ş. firma bilgileri. Konut Yönetimi A.ş. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konut Yönetimi A.ş. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konut Yönetimi A.ş. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-12-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.