Konya Çelik Çatı;fabrika Çelik Çatısı,pazar Alanı,otopark Çelik Çatısı Konya

Şirket Hakkında
KONYA ÇELİK ÇATI;Konyada pazar alanı ve otopark çelik çatısı, Restoran ve ve okul çelik çatısı, garaj ve spor salonu çelik çatısı, çardak ve petrol istasyonu çelik çatısı, Yangın merdiveni imalatı, otobüs durağı ve Sera çelik çatısı, soğuk hava deposu çelik çatısı, çelik asma tavan, çelik asma kat, çelik konstrüksiyon, hayvan çiftlikleri çelik çatı yapımı, hayvan barınağı çelik çatı yapımı, çelik konstrüksiyon çatı yapımı, Çelik Çatı uygulamaları ve çelik çatı kurulumu, çelik çatı kaplama, anahtar teslimi çelik çatı yapımı, ferforje kapı, sürgülü kapı, otomatik bahçe kapısı, pencere korkuluğu, ferforje balkon korkuluğu, çelik bariyer, çelik konstrüksiyon bina güçlendirme, kolon güçlendirme, çelik kamelya, duvarüstü ferforje korkuluk, hayvan barınağı, hayvan durağı, demir oluk, sac oluk, buğday silosu, çatı kaplama, Tavuk Çiftliği ve Hayvan barınağı çelik çatısı, Fabrika çelik çatısı, depo çelik çatısı işleri yapmaktadır.
Konya Çelik Çatı;fabrika
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konya Çelik Çatı;fabrika Çelik Çatısı,pazar Alanı,otopark Çelik Çatısı Konya
Sektörü: Diğer Sektörler » Dernek ve Odalar
Yetkili Kişi: sadrettin acar
Adres: Meram Sanayi Yazıcı Sokak No : 57 Meram - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3310769
Web Sitesi: www.konyacelikcati.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konya Çelik Çatı;fabrika firma bilgileri. Konya Çelik Çatı;fabrika adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konya Çelik Çatı;fabrika ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konya Çelik Çatı;fabrika Çelik Çatısı,pazar Alanı,otopark Çelik Çatısı Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 06-06-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.