Konya Fırın Market

Şirket Hakkında
EKOL FIRIN MAKİNA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. 1993 yılında geçmiş yıllardan gelen sektör bilgisi ve tecrübesiyle Elmosan Aydın Isı San. Tic. Ltd. Şti. adıyla ekmek fabrikalarına 24 saat servis anlayışıyla hizmete başlamıştır. Sektörün sorunlarını ve ihtiyaçlarını yakından bilmesi ve müşterilerinden gelen yoğun istek üzerine 1998 yılında Fırın Makinaları imalatına başlamış ve adını Ekol Fırın Makine San. Tİc. Ltd. Şti. olarak değiştirmiştir.Firmamız 1500 m2 lik bir alanda tecrübeli ve alanında uzman bir kadro ile, daima kaliteyi ön planda tutarak ve satış sonrası hizmet vererek fırıncılık sektörünün aradığı hizmeti bulmasını sağlamıştır. Firmamıza olan güveni ile önce İç Anadoluda başlayan müşteri ağımız hızla Türkiyenin dört bir yanına yayılmış ayrıca başta Türk Cumhuriyetleri ve Asya Ülkelerine olmak üzere başarılı ihracatlarımızla amaçladığımız "Dünyada tercih edilen firma olmak" Konusunda da başarılı adımlar atılmıştır.

Saygılarımızla...
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konya Fırın Market
Sektörü: Makina » Endüstriyel Ürünler
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: kadir inceli
Adres: fevzi çakmak mah.2 blok 15 sok.no 11
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 7600552
Web Sitesi: www.konya fırın market
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Ekmek Fırın Makinaları
ekmek fırın makinaları imalat ve satış
Konya Fırın Market firma bilgileri. Konya Fırın Market adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konya Fırın Market ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konya Fırın Market firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-06-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.