Konya Güzel Emlak;satılık Ev Kiralık Daire Konya

Şirket Hakkında
KONYA GÜZEL EMLAK;Konyada Kiralık ve satılık daire, Selçuklu Daire, Meram Daire, Karatay Daire, satılık ve Dubleks Daire, satılık ve Müstakil Bahçeli Ev, satılık Komple Bina, satılık ve kiralık Dükkan, satılık ve kiralık büro, dükkan, iş yeri, satılık ve kiralık sanayi Dükkan, satılık arsa, bahçe, arazi ve tarla, satılık ticari arsa, satılık fabrika, satılık ve kiralık yazlık, satılık çardak, öğrenciye kiralık daire, kiralık devre mülk, Kiralık ve satılık Devremülk, kiralık ve satılık müstakil ev, öğrenciye kiralık oda, satılık kat karşılığı arsa, Satılık Kooperatif Arsası, Kiralık ve satılık Pansiyon, otel, öğrenci yurdu, devren satılık iş yeri, kiralık plaza, satılık iş merkezi alım satım işleri yapmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konya Güzel Emlak;satılık Ev Kiralık Daire Konya
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: cevat güzel
Adres: Yazır mah.esinler sokak Halil Ürün Caddesi No:1/B Selçuklu Konya
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (537) - 7148404
Web Sitesi: www.konyaguzelemlak.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konya Güzel Emlak;satılık firma bilgileri. Konya Güzel Emlak;satılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konya Güzel Emlak;satılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konya Güzel Emlak;satılık Ev Kiralık Daire Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-05-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.