Konya Tel Örgü:örgü Tel,dikenli Tel Konya

Şirket Hakkında
KONYA TEL ÖRGÜ:Konyada örgü tel ve dikenli tel imalatı, jiletli tel ve pvc kaplı tel imalatı, panel çit ve tel örgü imalatı, kafes teli ve bahçe teli imalatı, halı saha panel çit, arsa tel örgü imalatı, tarla dikenli tel, bahçe panel çit ve bahçe kafes teli imalatı, tarla ve arsa tel örgü işi, bahçe panel çit işi, halı saha panel çit işi, tarla tel örgü işi, bahçe ve spor sahası pvc tel işi, gergi tel ve tel örgü beton direği ve tel örgü metal direği imalatı yapmaktadır.
Konya Tel Örgü:örgü
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konya Tel Örgü:örgü Tel,dikenli Tel Konya
Sektörü: Maden ve Metal » Alaşım
Yetkili Kişi: Mehmet Altundal
Adres: Fevzi Çakmak Mah. Muhammed İkbal Cad. No: 61 (Yeni Hurdalık Yolu Üzeri ) Karatay - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 4937944
Web Sitesi: www.konyatelorgu.net
Ürünleri
KONYA TEL ÖRGÜ:Konyada örgü tel ve dikenli tel imalatı, jiletli tel ve pvc kaplı tel imalatı, panel çit ve tel örgü imalatı, kafes teli ve bahçe teli ...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konya Tel Örgü:örgü firma bilgileri. Konya Tel Örgü:örgü adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konya Tel Örgü:örgü ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konya Tel Örgü:örgü Tel,dikenli Tel Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-02-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.