Konyada Kanalizasyon Tıkanıklığı Açma 0532 156 32-84

Şirket Hakkında
PİS SU GİDERLERİNİN TEMİZLİĞİNDE ÇÖZÜMLER
Mutfak, lavabo, Banyo, WC ve pis su giderlerinde meydana gelen tıkanmalarda, bina dışı rögar ve kanalizasyon problemlerinin giderilmesinde, fabrika ve işletmelerin kanalizasyonla ilgili sorunlarının çözümünde bize güvenebilirsiniz.
SELKON TEMİZLİK İnsan sağlığı ve çevre temizliğine verdiği önemden dolayı müşterilerine kaliteli ve en iyi hizmeti vermeyi kendisine görev edinmiştir. Alanındaki gelişmeleri takip ederek kendini yenilemek ve öncü bir sektör haline gelmek için çalışmalarına büyük bir azim ve hızla devam etmektedir. Şirketimiz kurulduğu yıldan bu yana bünyesinde barındırdığı makine ve ekipmanlarını sürekli yenileyerek gelişen teknolojinin takipçisi olmayı, işinde eğitimli personel yetiştirmeyi ve bunun devamını sağlamayı vazgeçilmez bir şirket politikası haline getirmiştir.
Konyada Kanalizasyon Tıkanıklığı
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Konyada Kanalizasyon Tıkanıklığı Açma 0532 156 32-84
Sektörü: Bahçe ve Ev Ürünleri » Temizlik Aletleri
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Yetkili Servis
Yetkili Kişi: Ramazan
Adres: Pirebi Mah. Dr.Ahmet Özcan Cad.No:9/A
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3590469
Web Sitesi: www.konyakanalizasyontemizlik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Konyada Kanalizasyon Tıkanıklığı firma bilgileri. Konyada Kanalizasyon Tıkanıklığı adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Konyada Kanalizasyon Tıkanıklığı ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Konyada Kanalizasyon Tıkanıklığı Açma 0532 156 32-84 firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 08-06-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.