Kora Dış Ticaret A.ş

"quality price and shipment"

Şirket Hakkında
Kora Dış Ticaret, İstanbul ili bagdat cad ıhlamur duragı feyz apt no 84 kat 5 da 12 kadikoy kızıltoprak adresinde bulunmaktadır. Firma Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi MEHMET GLLU dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
kora bursa da kurulmuş dış ticaret firmasıdır.
uzun yıllar romanya ve bulgaristanda elyaf ve iplik fabrikaları çalıştırmıştır bu arada uzak dogudan ithalatları olmuştur.uzun yıllardan beride çin halk cumhuriyetinde ofis açmış ve burada bazı dokuma ve orme kumaşların imalatını yapmaktadır ayrıca tekstil baskı varak kagıdı ve varak baskı makinası imalatı vardır boya ve bunların yardımçıları ile ilgilenmektedir.kesik elyaf ve flament iplik turlerindede iş yapmaktadır satışlarımız turkiye avrupa ve ortadogu pazarlardır
İletişim Bilgileri
Firma: Kora Dış Ticaret A.ş
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
Yetkili Kişi: MEHMET GLLU
Adres: bagdat cad ıhlamur duragı feyz apt no 84 kat 5 da 12 kadikoy kızıltoprak
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3371839
Faks: (216) - 4504224
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kora Dış Ticaret firma bilgileri. Kora Dış Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kora Dış Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kora Dış Ticaret A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 04-06-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.