Korhan Mühendislik Mimarlık Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Korhan Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt San. ve Tic. Ltd. Şti.; HVAC (Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma), Sıhhi Tesisat, Doğalgaz Tesisatı, Yangın Tesisatı, Yağmur Tesisatı Proje, Taahhüt, Danışmanlık sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

Firmamız müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışarak; proje, mühendislik, danışmanlık ve taahhüt konularında müşterilerine en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.

KORHAN Mühendislik; Mekanik Tesisat Proje ve taahhüt yapım işlerinde güncel teknolojiyi takip ederek mevcut sistemler içerisinde en uygun ve en mükemmelini siz değerli müşterilerimiz için seçer.

Müşteri memnuniyeti, dürüstlük ve güvenilirlik ilkelerini kendine görev edinmiş olan firmamız sektördeki marka değerini yükseltmek için çalışmaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Korhan Mühendislik Mimarlık Ltd. Şti.
Sektörü: Hizmet » Mühendislik Hizmetleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
Yetkili Kişi: Korhan Kürklü
Adres: Seyranbağları Mah. Üzümcü Sok. No: 6/b Çankaya / Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4323218
Web Sitesi: www.korhanmuhendislik.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Korhan Mühendislik Mimarlık firma bilgileri. Korhan Mühendislik Mimarlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Korhan Mühendislik Mimarlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Korhan Mühendislik Mimarlık Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 28-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.