Korminpack Ambalaj Sistemleri San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Korminpack Makine ve Teknik Servis hizmetleri 2004 yılının Nisan ayında kurulmuştur. Kuruluşundan bugüne shrink ambalaj makineleri konusunda kesintisiz ve kaliteli hizmet sağlayan, sürekli müşteri memnuniyetini ilke edinen gelişime açık bir şirket olmuş ve olmaya devam etmektedir.

Korminpack, 2005 Ocak ayı itibari ile üretim sektörüne ilk adımı atmıştır . Üretime sunduğu ürünler arasında Manuel ve Yarı Otomatik Shrink Ambalaj Makineleri yer almaktadır. Üretmiş olduğu makinelerde garanti ve satış sonrasındaki verdiği kaliteli teknik servis desteğiyle müşterilerinin güvenini kazanmıştır.

Yeni kurulmamıza rağmen Ambalaj Sektöründe ve özellikle de imallat branşında 10 yıllık bir tecrübeye sahibiz. Üretmiş olduğumuz Shrink Ambalaj Makinaları Avrupa standartlarında CE normlarındadır. Satış sonrasındaki teknik desteği ve kullanılan orjinal yedek parçaları firmamız vermekte / üretmektedir.

Korminpack olarak satış sonrasında makinalara 1 YIL gerçek garanti ve Avrupa Standartlarına göre 5 YIL parça bulundurmayı taahüt ederiz.


Ürün-Hizmetleri Hakkında
SHRİNK AMBALAJ MAKİNELERİ VE SHRİNK FİLİM

MANUEL, YARI OTOMATİK VE TAM OTOMATİK PAKETLEME MAKİNELERİ ÜRETİMİ

PVC VE POLİOLEFİN SHRİNK FİLM İTHALATI
İletişim Bilgileri
Firma: Korminpack Ambalaj Sistemleri San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Makineleri
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler
Yetkili Kişi: MİNE TEKİN
Adres: FERHATPAŞA MAH.G5 SOK NO:64 SAMANDIRA-KARTAL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6612036
Faks: (216) - 6612038
Web Sitesi: http://www.korminpack.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Korminpack Ambalaj Sistemleri firma bilgileri. Korminpack Ambalaj Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Korminpack Ambalaj Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Korminpack Ambalaj Sistemleri San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 27-05-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.