Köseoglu Kömür San.tic.ltd Şti.

Şirket Hakkında
Köseoğlu Kömür San. ve Tic. Ltd.Şti., Manisa ili Soma ilçesinde 5000 metrekaresi kapalı olmak üzere 15 000 metrekarelik bir alanda bulunmaktadır.



Yaklaşık 40 yıllık İş Tecrübesi ile, Dürüst, İlkeli, Hızlı, Güvenilir ve Kaliteli Hizmet anlayışı ile "Mutlak Müşteri Memnuniyeti" amaç edinmektedir.



Müşterilerimizin, Köseoğlu San. ve Tic. Ltd.Ştinin yaptıkları işler ile prensiplerimiz hakkındaki görüşleri ve sahip olduğumuz ticari itibarımız, bizim "Halka Hizmet; Hakka Hizmettir" inancını ne kadar çok benimsemiş olduğumuzu göstermektedir.
Köseoglu Kömür San.tic.ltd
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Köseoglu Kömür San.tic.ltd Şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Maden Ürünleri
Yetkili Kişi: Halil İbrahim Köse
Adres: Hürriyet Mahallesi Kırkağaç Yolu Üzeri BP Karşısı
Şehir: Manisa
Ülke: Türkiye
Telefon: (236) - 6122111
Web Sitesi: http://www.koseoglukomur.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Köseoglu Kömür San.tic.ltd firma bilgileri. Köseoglu Kömür San.tic.ltd adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Köseoglu Kömür San.tic.ltd ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Köseoglu Kömür San.tic.ltd Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.