Kozanoglu Kozmaksan Pto Ltd

Şirket Hakkında
Ardında 39 yıllık bir başarı öyküsü olan Kozanoğlu Kozmaksan Ltd.Şti, hidrolik sektörüne hizmet amacıyla 1972 yılında Ankara ‘da kuruldu. İlk olarak Türkiye’nin yeniden yapılanması ile başlayan şantiyeleşme dönemi, Türkiye’de kamyon sektörünü ve bununla beraber damperli kamyonlara duyulan ihtiyacı da beraberinde getirdi. Firmamız, bu potansiyeli değerlendirmek üzere ilk olarak şantiyelerde kullanılan inşaat kamyonlarının damper pompasını üretmeye başladı. Kısa bir süre sonra, damper pompalarına ilave olarak yavru şanzıman veya damper şanzımanı olarak adlandırılan ‘’ P.T.O ‘’ üretimine de 1980 yılından itibaren Ankara Ostim Organize Sanayi Sitesin’de hız verdi.

2006 yılından itibaren, ASO 1.Organize Sanayi Bölgesinde 2500 m2 kapalı toplam 5000 m2’lik yeni fabrikasında üretimlerine devam etmekte olan firmamız, her çeşit ticari araçlarda araç üstü ekipman ve mobil hidrolik üst yapı uygulamaları için; yavru şanzımanlar ( PTO ), ara şanzımanlar ( Split - Shaft PTO ), hidrolik dişli pompalar, pistonlu pompalar, kontrol valfleri ve buna bağlı yardımcı hidrolik ve pnomatik ekipmanlarının üretimine devam etmektedir.
Ürünlerimiz ağırlıklı olarak damperli ve dorse damperli kamyonlarda, çöp kamyonlarında, vidanjörlerde, kar küreme araçlarında, yol süpürme araçlarında, akaryakıt tankerlerinde, asfalt ve tuz serme araçlarında, mobil hidrolik araç üstü vinçlerde, rampalı araç çekicilerinde, kancalı yükleyicilerde, sepetli platformlarda, çift katlı oto taşıyıcılarında, İtfaiye araçlarında ve kombine kanal açma araçlarında kullanılmaktadır. PTO' larımız araçta ki şanzıman vites kutusuna yandan veya kuyruktan takılmak suretiyle veya İtfaiye ve kombine kanal açma araçları için aracın şanzımanı ile diferansiyeli arasındaki ana şafta bağlanan ve bir giriş iki çıkış olma özelliği olan balatalı ya da balatasız kavrama sistemli Ara Şanzıman (Split-Shaft PTO) ile birlikte kullanılmaktadır.
Kozanoglu Kozmaksan Pto
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kozanoglu Kozmaksan Pto Ltd
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv Yedek Parça
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
Yetkili Kişi: ertug kozanoglu
Adres: Sincan Osb ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 2673971
Web Sitesi: www.kozmaksan.com.tr
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Krs 963108 - Krs 963208 Rulman - Bearing
ÖZEL BİR POMPA İŞİ İÇİ ALINMIŞ STOK FAZLASI RULMANLARDIR. KRS 963108 İÇİN 950 ADET KRS 963208 İÇİN 950 ADET
Kozanoglu Kozmaksan Pto firma bilgileri. Kozanoglu Kozmaksan Pto adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kozanoglu Kozmaksan Pto ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kozanoglu Kozmaksan Pto Ltd firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-05-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.