Krm Endüstriyel

Şirket Hakkında
KRM endüstriyel, sektöre yepyeni ve dinamik bir soluk getirmeyi amaçlayan, yapışkan bant, palet streç film üzerine üretimini gerçekleştiren, güçlü bir firmadır.

Kullandığı yeni ve üstün teknoloji sayesinde, üretimlerini tüm hızıyla sürdüren KRM Endüstriyel, müşteri memnuniyetini esas alarak geniş bir ürün yelpazesi oluşturmuştur. Alanında uzman, yetenek ve tecrübeyi bir araya getiren personeliyle, ihtiyaçlar doğrultusunda en doğru çözüme ulaşmayı hedefleyen KRM Endüstriyel; kalite, özveri ve güveni bünyesinde barındıran bir markadır.

Yenilikçi ve dinamik üretim anlayışı, müşteri odaklı yaklaşımı ve her zaman daha iyiyi hedeflemesiyle KRM endüstriyel sektörde farklı bir soluğun mimarıdır.
Krm Endüstriyel
Ürün-Hizmetleri Hakkında
KRM endüstriyel, kullanım alanlarına göre çeşitlilik gösteren yapışkan bant üretimleriyle; ambalaj bantları, maskeleme bantları, selefon bant, PVC izole bantları, çift taraflı yapışkan bant üretiminde bulunmaktadır. Ayrıca palet streç film üretiminide, çevreye duyarlı bir şekilde yapan KRM endüstriyel, ürünlerinin kalite standartlarına uygunluğunu düzenli olarak test etmektedir.

İletişim Bilgileri
Firma: Krm Endüstriyel
Sektörü: Ambalaj » Ambalaj Yan Ürünler / Hizmetler
İkincil Sektörü:Ambalaj » Ambalaj Diğer
Yetkili Kişi: Kahraman Soylu
Adres: Işıkkent / Karacaoğlan Mah. 6170 Sokak No:11/z-15 Bornova - İzmir / TÜRKİYE
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4720445
Web Sitesi: http://www.krmendustriyel.com/
Ürünleri
Her türlü ofis, okul ve ev uygulamaları için uygundur. Hafif ambalaj işlerinde kullanılabilir. Selefon bantlar, tamamen şeffaftır ve yapıştığı yüzey...
Baskılı ambalaj bantları farklı baskı seçenekleri ile kullanıcı firmanın logo ve masrkasının reklamının yapılmasını sağlar. Baskılı koli bandı, gü...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Krm Endüstriyel firma bilgileri. Krm Endüstriyel adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Krm Endüstriyel ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Krm Endüstriyel firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.