Krn İç Ve Dış Ticaret

"Daima Dürüstlük"

Şirket Hakkında
Şirketimiz sektörün tecrübeli isimlerini ve seçkin bir portföyü sizler için bir araya getirmiştir.

Gerek teknik altyapımız gerekse isabetli uzman incelemesi analizlerimizle sektörümüzde fark yaratmak ve koşulsuz memnuniyet sağlamak için çalışmaktayız.

Çalışma ilkelerimiz gereği, yoğun ve sürümü yüksek bir rutin değil, doğru müşteriye doğru Ürün doğru fiyat ve yüksek memnuniyet üzerine odaklanmaktayız.

Tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarını dinliyor ve olası en uygun alternatifi sunmak için çabalıyoruz.
Krn İç Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Krn İç Ve Dış Ticaret
Sektörü: Gıda / Tarım » Bisküvi / Çikolata / Şeker / Bal
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Malzemeleri
Yetkili Kişi: Yasemin KIRAN
Adres: Eylül Caddesi. 80 M Köseköy. Kartepe
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (543) - 6564247
Web Sitesi: http://www.krnnet.com
Ürünleri
Spot ve yıllık anlaşma ile uygun fiyata Ürea 46 temin edilir. En az alım 12.500mt dir. İlgilenenlerin LOI+ICPO ile yasemin@krnnet.com adresine başvurm...
Spot ve yıllık anlaşma ile uygun fiyata Vietnam pirinci temin edilir. En az alım 12.500mt dir. İlgilenenlerin LOI+ICPO ile yasemin@krnnet.com adresine...
Spot ve yıllık anlaşma ile uygun fiyata Ham petrol BLCO (bonny light crude oıl) - D2 temin edilir. İlgilenenlerin LOI+ICPO ile yasemin@krnnet.com adre...
KRN İç ve Dış Ticaret Avrupa menşeili ve yerli çimento talepleriniz karşılanır. İlgilenenlerin taleplerini yasemin@krnnet.com adresine iletmeleri gere...
Brezilya Şekeri icumsa 45 temin etmekteyiz. İlk satıcıyız. Fiyat talepleriniz için yasemin@krnnet.com adresine LOI göndermeniz gerekmektedir.
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Krn İç Ve firma bilgileri. Krn İç Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Krn İç Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Krn İç Ve Dış Ticaret firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 20-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.