Küçükler Plastik

Şirket Hakkında
KÜÇÜKLER PLASTİK


1988 yıllında Küçükler Plastik markası ile Ahmet KÜÇÜK tarafından kurulmuştur. Küçükler Plastik 100lük parça es imalatı ile üretim hayatına başlamıştır. Ar-Ge alanındaki üstün çalışması ile firmamız yeni ürettiği ürünlerde %100 sızdırmazlık sağlamıştır. Konusunda uzman kadrosu, müşteri memnuniyeti ve geniş müşteri portföyü ile sektörün lider firmaları arasında yerini korumaktadır.

Küçükler Plastik müşteri portföyü olarak Libya, Mısır, Ürdün, Azerbaycan, Irak, Rusya, Kosova ile dış ticaret ağını her geçen gün Ülkeler arası çalışmasını sürdürmektedir.

Üretim ağındaki en son teknoloji alt yapısı ile firmanın üretim kapasitesi ihtiyaca cevap verebilecek niteliktedir
Küçükler Plastik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Küçükler Plastik
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: mehmet
Adres: Büsan Özel Org. Sanayi Böl. Büsan Cad. 2. Sk. No:24 Karatay/KONYA/TÜRKİYE
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3452342
Web Sitesi: www.kucuklerplastik.com
Ürünleri
Konya Küçükler Plastik Parçalı es, Parçalı Es Sifon , 100lük Parçalı Es, 100lük WC Sifon, 100lük Parçalı Es Sifon, Wc Tuvalet Es, PVC Dirsek...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Küçükler Plastik firma bilgileri. Küçükler Plastik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Küçükler Plastik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Küçükler Plastik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-08-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.