Küçükler Treyler;talaş Dorsesi,hurda Damperi Konya

Şirket Hakkında
KÜÇÜKLER TREYLER;Konyada damper, dorse ve treyler imalatı yapmaktadır. İmalatımız, damper, havuz damper, küçük kasa damper, kaya damper, hafriyat damperi, kum damperi, inşaat damperi, sal treyler, kuru yük treyleri, 1360 sal dorse, hurda damperi, talaş damper dorsesi, lowbet dorse treyler ve asfalt yama yapma robotundan oluşmaktadır. Ayrıca;dorse ve damper tamiri, dorse ve damper yenileme, bakım ve onarımını da yapmaktayız.
Küçükler Treyler;talaş Dorsesi,hurda
Ürün-Hizmetleri Hakkında
KÜÇÜKLER TREYLER;küçükler damper, küçükler dorse, talaş dorsesi, havuz damper, küçük kasa damper, kaya damper, hafriyat damperi, kum damper, inşaat damperi, sal treyler, kuru yük treyleri, 1360 sal dorse, lowbet dorse, lowbet treyler, dorse ve damper tamircisi, damper tamir servisi, dorse tamircisi, damper , dorse yenileme, küçükler damper, küçükler dorse, asfalt yamama robotu, asfalt yama yapma aracı, dorse damper, hurda talaş damper, hurda dorsesi, hurda damperi talaş damperi,
İletişim Bilgileri
Firma: Küçükler Treyler;talaş Dorsesi,hurda Damperi Konya
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Otomotiv / Oto Yan Sanayi Diğer
Yetkili Kişi: Ali Küçük
Adres: Horozluhan Mahallesi Ardıçkuşu Sokak No: 170 Selçuklu - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2510048
Web Sitesi: www.kucuklertreyler.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Küçükler Treyler;talaş Dorsesi,hurda Damperi Konya firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Küçükler Treyler;talaş Dorsesi,hurda firma bilgileri. Küçükler Treyler;talaş Dorsesi,hurda adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Küçükler Treyler;talaş Dorsesi,hurda ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Küçükler Treyler;talaş Dorsesi,hurda Damperi Konya firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-07-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.