Kuğu Dış Ticaret Pazarlama Ve Danışmanlık

"Daima Yenilikçi"

Şirket Hakkında
Kuğu Dış ticaret ve pazarlama;

Yılların getirdiği tecrübe ve bilgi birikimi ile farklılığının bilincinde ve sorumluluklarının farkında olarak çağdaş ve dinamik yapısıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır.

Müşteri odaklı çalışma stratejisi ile "en iyi" olmayı hedeflemek, gelişimin kaynak yaratmaktan geçtiğini unutmamak, iş ahlakını ve dürüstlüğü "olmazsa olmaz" koşul haline getirmek ve ülkemize güç verdiğinin bilincinde bir dünya oyuncusu olmak en temel ilkelerimizdir.

Müşterilerimiz velinimetimizdir.
Müşterilerimiz için değer yaratmak, beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir. Ürünlerimize sahip çıkmak ve satış sonrasında da müşterilerimizin yanında olmak görevimizdir.
Daima "en iyi" olmak, vazgeçilmez hedefimizdir.
Kalitede, hizmette, uluslararası ticarette sahip olduğumuz bu imajı korumak ana hedefimizdir. Bu hedefe ulaşmak üzere faaliyet gösterilen alanlarda yönetimi üstlenmek ve piyasada lider olmak temel ilkemizdir.

En önemli sermayemiz, dürüstlüğümüz ve kalitemiz.
Kuğu Dış Ticaret
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Her geçen gün daha da gelişen ve bilinçlenen dünya ticaretinde kaliteli, dayanıklı, güvenilir ve en uygun fiyatlı ürünü tedarik etme anlayışı; haklı olarak tüm ticari firmaların öncelikli tercihi olmuştur.

Bunun bilincinde olan şirketimiz; bu olanakları siz değerli müşterilerimize en iyi şekilde sunabilmek amacıyla, talep edilecek tüm ürünlerin tedariki için, Türkiyenin ve dünyanın önde gelen üreticileri ile işbirliği yaparak siz değerli müşterilimize hizmet sunmaktadır.

Nohut, Mercimek, Kuru Fasulye, Bulgur, Buğday, Barbunya, Taze Patates, Kuru Soğan, Kırmızı ve Beyaz Soğan, Bezelye, Marul, Domates, Zeytin, Sızma Zeytin yağı ve tüm gıda ürünleri.
İletişim Bilgileri
Firma: Kuğu Dış Ticaret Pazarlama Ve Danışmanlık
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Dış Ticaret
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » Toptan İç Ticaret
Yetkili Kişi: Sertaç Çaldıran
Adres: Büyükçekmece
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 1234567
Faks: (212) - 1234567
Web Sitesi: www.kugudisticaret.com
Ürünleri
Taze Patates Kuru Soğan Kırmızı Soğan Beyaz Soğan Domates Marul Bezelye
Natural Sızma Zeytin yağı 500 ML 1 LT 2 LT 5 LT 18 LT Dökme Naturel Sızma Varil Kahvaltılık Gemlik Sele Zeytin Edremit çizik Edre...
Naylon Granül Şeffaf Birinci kalite Pet Flake Sıcak yıkama Pet Flake SOGUK yıkama Polistirilen Doğal, Bal Köpüğü ve Renkli Granül Polistren X...
İspanyol nohut Kırmızı mercimek Yeşil Mercimek Kuru fasulye Çalı Kuru fasulye Şeker Barbunya Bulgur Buğday
İlan Talep ve Teklifleri
Pet Şişe Ve Kapak
Her hafta düzenli olarak yüksek tonajlarda Presli pet şişe ve kapak alımı yapmak istiyoruz. Lütfen ton fiyatlarınızı depo teslim olarak bildiriniz. ...
Kuğu Dış Ticaret Pazarlama Ve Danışmanlık firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 3.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Kuğu Dış Ticaret firma bilgileri. Kuğu Dış Ticaret adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kuğu Dış Ticaret ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kuğu Dış Ticaret Pazarlama Ve Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-09-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.