Kum Tem San

Şirket Hakkında
Firmamız 1986 yılında almanyadan getirilen kumlama makinaları ile konyada ilk olarak hizmete başlamıştır.o zamanlar kumlama ile ilgili bilinç oluşmadığı için bir kaç yılını bu işin tanıtımı ile gecirip konya sanayisine yerleşmesine zemin hazırlamıştır.

O günden bu zamana kadar gelinen süreç içerisinde yılların tecrübesi ni kaliteye cevirerek müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız sürekli büyümesine devam etmektedir.

Taşınabilir malzemeleri ve aracları iş yerimizde , taşınamayanlarıda (mobil kumlama sistemi ile ) yerinde yaparak müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Beton santralleri, beton mikserleri, silobaslar, silolar, kamyon kasa ve şasi leri, iş makinaları taş ve mermer yüzeyler, ziraat aletleri boyalı ve paslı her türlü yüzeyleri temizlemek ve boyamak bizim hizmet alanımız içerisindedir
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kum Tem San
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bakım / Boya
İkincil Sektörü:Makina » Makina Sanayi
Yetkili Kişi: LOKMAN KUŞOĞLU
Adres: anadolu sanyii kocaova sokak no 35
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 2483471
Faks: (332) - 2483471
Web Sitesi: http://www.kumtemsan.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Kum Tem San firma bilgileri. Kum Tem San adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kum Tem San ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kum Tem San firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-01-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.