Kumaş Alanlar Ergin Tekstil

Şirket Hakkında
HER TÜRLÜ KUMAŞ, PARTİ KUMAŞ, STOK, TEKLEME KUMAŞLAR, TEKSTİL ÜRETİMİNDEN ARTAN HER TÜRLÜ KUMAŞ, PARÇA KUMAŞ, TEKSTİL FİRELERİ, KUMAŞ PARÇALARI, TEKSTİL AKSESUARLARI, LASTİK, İPLİK, FERMUAR VE TÜM TEKSTİL ARTIKLARI, HURDA KUMAŞ, HURDA NAYLON, POŞET HURDA MAĞAZA POŞETLERİ, SAĞLAM POŞET VE TÜM TEKSTİL MALZEMELERİ ALIM SATIMI KUMAŞ ALANLAR ERGİN TEKSTİL DE TELEFON 0534 434 46 07 MURAT ERGİN
Kumaş Alanlar Ergin
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Kumaş Alanlar Ergin Tekstil
Sektörü: Tekstil / Giyim » Kumaş (Diğer)
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Kumaş (Pamuklu)
Yetkili Kişi: MURAT ERGİN
Adres: MERKEZEFENDİ MAHALLESİ ZEYTİNBURNU İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (534) - 4344607
Web Sitesi: www.parcakumasalanlar.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Parti Kumaş Alanlar 0 534 434 46 07 Parti Kumaş Alınır Kumaş Alımı Yapılır
HER TÜRLÜ KUMAŞ PARTİ KUMAŞ, STOK KUMAŞ, TEKLEME KUMAŞ ALINIR KUMAŞ ALANLAR ERGİN TEKSTİL 0534 434 46 07 MURAT ERGİN PARÇA KUMAŞ TEKSTİL LASTİK, İPLİK...
Kumaş Alanlar Ergin firma bilgileri. Kumaş Alanlar Ergin adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Kumaş Alanlar Ergin ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Kumaş Alanlar Ergin Tekstil firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-09-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.